We hebben getroost
en herinneringen opgehaald
We hebben gesmeekt
en op een goeie dag gestraald
We hebben gescholden
en steeds opnieuw gevraagd
We hebben om antwoord gesmeekt
waarom jou toekomst was vervaagd
We hebben geschreeuwd
en keer op keer gehuild
We hebben nog meer gesmeekt
en met vreselijke woorden de kamer bevuild
We hebben afscheid genomen
dat had jij ons geleerd
En omdat jij het deed
hebben wij het ook geaccepteerd
Maar we moesten schreeuwen
en nog meer huilen keer op keer
Maar je zal nooit helemaal verdwijnen
want uit ons hart ga je nooit meer
*We missen je nog elke dag, aller liefste oom*