waarom wil ik niet geloven dat er morgen nog een dag komt
waarom lijkt alles zo ver weg
van een afstandje
onaantstelijk
de tijd zou moeten leren...
maar mij doet het vergeten
het verdriet zou je moeten zien,
maar lachten is een verladelijk masker
alles zou gewoon moeten gaan
maar sins je er bent ingedrongen
is niets meer
als oud bestaan