Danst
het wonder
pirouetten
standbeen stil
in arabesk
roze
pailletten
glinsteren
in het zonlicht
van haar glimlach
zo dichtbij
en toch
zo ver….
Geboorte
Sluis
geopend
het einde
van de tunnel
in zicht
schreeuw het
uit
de wereld wacht
op jou.
Dochter van mijn dochter
Als jij je
aandient
genummerd
in de vandaag
omgekeerde tijd
beleef ik de
dag van haar
geboorte
opnieuw
in zoete
herinnering
en voel
de spanning
wederom
want zij zal
moeder
zijn
en jij haar
kind