Ik weet het even niet,
het verward mij totaal.
Gebeurd het echt,
of is het een verhaal.
Voel ik me somber,
of voel ik me blij.
Nemen ze afstand,
of staan ze aan mijn zij.
Gaat het goed,
of gaat het slecht.
horen ze me,
of heb ik niets gezegd.
Het is verwarrend,
uitzoeken is het doel.
Maar er zijn obstakels,
ik weet niet wat ik voel.
Zal het lukken,
of toch niet.
We zien wel,
hoe het eruit ziet.