Ik weet dat het niet hoort
Ik weet dat het niet mag
Ik weet het
Het voelt zo goed
Het voelt zo vertouwd
Het is het gevoel
Alles wat ik doe
Doe ik door jou en voor jou
Jij laat mijn wereld sneller draaien
Maar kunt hem zo weer stopzetten
Je laat de zon schijnen
Maar kunt het ook laten regenen
Je laat mij lachen
Maar zorgt soms dat de tranen over mijn wangen rollen
Mijn hart klopt sneller door jou
Voor jou is alles anders en ben ik gewoon de ander
Daarom zal ik nooit wat van je verwachten
Ik zal geen eisen aan je stellen
Het is nooit mijn bedoeling geweest verliefd op jou te worden maar spijt heb ik niet
Jij bent het mooiste wat mij in tijden is overkomen
Het enigste wat ik nu kan doen is dromen..