Waterval
Een waterval van emoties, verdriet en pijn.
Een waterval van tranen, gedachtes en beelden.
Beelden van hoe het had kunnen zijn.
Beelden hoe het niet had mogen zijn.
Een waterval vol gedachtes in mijn hoofd,
Die me alles laten voelen, die me alles laten zien.
Een waterval van emoties die me gek maken,
en me laten voelen dat ik dit niet verdien.
Een waterval vol moed, dapperheid en kracht,
een perfecte combinatie voor het harde leven,
maar dodelijk als het omslaat.
Mijn waterval komt nooit ten einde,
mijn moed en kracht zijn op,
Een waterval van tranen, die nooit stopt.