mijn verleden
mijn verleden dat komt steeds terug ik het heden
ik zo het willen stoppen maar het blijf mij maar achter volgen
als een film die ik niet af kan zetten
redt mij uit mijn nachtmerrie en maak mij eens wakker
ik zal alles eens een plaats willen geven
en niet alles steeds op nieuw willen beleven
ik heb veel fouten gemaakt en veel mensen pijn en met verdriet geraakt
ik heb levens kapot gemaakt door hun drugs teverkopen en rustig weer verder telopen
en niet tedenk wat hun moesten doen om aan hun geld tekopen allen maar hopen dat ik kon score en mijn drugs weer kon kopen zo dat ik kon gebruiken en weer kon gaan snuiven
ik heb meer mens uit hun bed gehaald dat ze hoorde dat er was ingebroken in hun pand
en dat deed ik dan gewoon voor een paar gram van mijn drugs
en gewoon voor de kick pikte ik weer benzine om maar geen geld uit tehoeven geven
waar was ik met mijn gedachten gebleven
ik dat alléén nog maar aan score
en wat ik daar voor moest doen was voor mij onbekend en ongeremd
nu ben ik afgekickt en denk ik anders over het leven
en zal ik al mijn fouten het liefst toe willen geven
maar ik heb teveel fout gedaan
om nog zo met mijn vrienden om tegaan
ik heb altijd gelogen en bedrogen alléén maar voor de drugs nu ben ik alléén over en betaal ik de prijs voor de daden die ik heb gedaan voor het bestaan als verslaafde en een vader die niet voor zijn gezin er was toen ze hem nodig had