de signalering van de sterren
vertellen mij dat jij komt
en ik wacht op jou
mijn eeuwige
liefde
de sterren dansen om de maan
ik zie jou komen licht als een veer
maar laat je ook weer gaan
misschien kom je
morgen weer
de maan roept jou terug
naar je sterrenhemel en jij gaat
hoewel ik gaarne wilde dat je bleef
had het helemaal geen baat
jij ging al bleef ik stug
bedelen om meer tijd
maar de maan met kracht van licht
dreinend op mijn gelaat
gaf jouw mooie gezicht
het licht dat je staat
je straling van liefde zo mooi
ik ga je zo missen mijn
mooiste ideaal
maar mag ik even zeggen
ik vind je
fenomenaal