Ik voel me soms alleen,
net of niemand me echt kent.
Want wie weet eigenlijk
hoe je écht bent?
Wat je voelt,denkt,
wilt,droomt,...hoe je leeft!
Bestaat er wel iemand die écht om je geeft?
En dan denk ik aan hem...
en er komt een glimlach op mijn gezicht!
Is hij die persoon???
Sh*t,ik ben reeds voor hem gezwicht!!!
*angel eyes*