Soms heb ik zin
om te lachen en te zingen
soms wil ik
dansen en springen
Soms ben ik boos
en kan iedereen stikken
dan denk ik
"F*ck,ik hoef niets te pikken!!!"
Soms heb ik zin
om 'zomaar' te huilen
wat denk je, ben ik zoals het weer...
soms zonneschijn en soms buien?!
*angel eyes*