Bloed gaat waar het niet kruipen kan...
Onnozel is het denken van een dwaas..
De gedachten te acteren in een waas.
Wetten proberen te verbreken volgens plan...
Leidend naar die illuse...
Totaal uit zijn ban.
Onderuit getrapt.
Vallend weer opgestaan en weer opgelapt...
Nieuwe Ronde...
Nieuwe kansen.
Bikkelend voor succes..
Sla je terug,
Lerend van die wijze les....
lyric by Moon