Vragen naast je neerleggen,
Gewoon aanvaarden,
Je hebt niks te zeggen,
Geen eigenwaarde.
Niet spontaan durven zijn,
Want stel dat,
Ik zijn gezag ondermijn,
Dan zwaait er wat.
Altijd braaf ja zeggen,
Geen eigen mening vormen,
Je overal bij neerleggen,
Bang dat hij binnen komt stormen.
Vergeten en vergeven,
Het lukt me maar niet,
Worstelen en overleven,
Hopen dat niemand het aan je ziet.
Ik hoef het niet meer te verstoppen,
Maar het went maar niet,
Kan er niet mee stoppen,
Hoop dat niemand het aan me ziet.