Vader en dochter...
Een vader en een dochter, maar aan één kant vertrouwen.
Aan een kant een brug willen bouwen.
Een vader en een dochter, veel onbegrip.
Geen tranen nu, even bijten op de lip.
Een vader en een dochter, het gaat langzaam kapot.
Andere problemen zijn nu niet erg, dit voelt verrot.