op het kruispunt van mijn leven
wil ik denken aan weleer
op het kruispunt van mijn einde
is er geen terugweg meer
het gaat zo snel voorbij
ik geniet van elk moment
dat het licht in mijn ogen schijnt
omdat ik weet dat ik nog leef
op het kruispunt van mijn leven
is er zoveel verdriet geweest
maar ook veel vreugde
het kruispunt van mijn leven
is niet ieder mens gegeven
het gaat zo snel voorbij
ik geniet van elk moment
dat het licht in mijn ogen schijnt
omdat ik weet dat ik nog leef
op het kruispunt van ieder leven
gaan de wegen vaak verkeerd
de een gaat daar, de ander hier
maar zolang het met liefde gaat
gaat het leven met plezier
dan is het kruispunt van mijn leven
het einde niet gerekend
het kruispunt is de splitsing dat is gegeven
maar
het gaat zo snel©
voorbij.
©