De wekker...een nieuwe dag
krijg een glimlach
van de zon
schitterend op't gazon
Heerlijk...die stilte buiten
en vogeltjes die af en toe fluiten
Klik...koffie klaar
broodjes gaar
Snel een douche en kleren aan
hup...dat is ook al weer gedaan
filmpje huren
bij de geburen
chips,cola...lichten uit
dekentje heerlijk over me uit
Ring...deurbel
dat is de pizzaman wel
let niet op de rotzooi
hier...een dikke fooi
...en ze leven nog lang en gelukkig
Die film met brad pitt was weer zalig
mmm...dag is weer gedaan
vraag me af hoe morgen zal gaan...