Vind je het lekker lieverd?
Prutsend aan mijn hart
verloor ik alle waarden
toen zijn stinkend orgaan
in mij kwam om te sterken
en in haar kwam en klaar.
Was ik de vervanger
van haar meisje die zij
opmerkelijk liefhad
in de hoogste graad
en was het pijn die haar
deed verlangen naar
onderdrukken van
omdat haar man
ook onderdrukte
en met agressie
in alle staten
begoten was?