Elke morgen dacht ik aan jou
en wat er die dag gebeuren zou
als de bus passeerde
en jij je omkeerde
zag ik je al staan
dan was ik helemaal gedaan
nooit een moment dat voorbij ging
dat ik geen blik van je opving
zo'n mooie lieve ogen
echt, dit is allemaal niet gelogen
want wekenlang heb ik achter je aan gezeten
ik was door de liefdesduivel bezeten
en nu dat we eindelijk samen zijn
delen we samen geluk en pijn
en als ik 1 wens zou kunnen kiezen
dan is het deze: ik wil je nooit verliezen !