een Nieuwe Aarde
kom, vlieg met me mee
naar een Nieuwe Aarde
waar hoog in het vaandel
de menselijke waarde
waar dieren als gelijken
worden behandeld
en de weg van de Eeuwige
weer wordt bewandeld
waar de natuur kan prijken
in al haar pracht
waar haar schoonheid
opnieuw hoog wordt geacht
waar je je verwondert
over alles om je heen
verdwenen de sluiers
waardoor je zo
afgescheiden scheen
waar dierbaren zichtbaar
worden vanaf de overkant
alwaar zij verbleven
in de palm van Gods hand
de persoonlijkheid is eindig
vòòr zijn reis naar het heelal
maar de ziel heeft het eeuwige
leven vanaf de oerknal
kom laten we samen
van nu af aan genieten
voorbij de angst en de pijn
en het tranen vergieten
wat door de wereldse verharding
voortdurend werd getart
smelt nu als sneeuw voor de zon
door de zachtheid van het hart
het verlangen op een
leefbare wereld te leven
wordt gevoed door de liefde
van het menselijk streven
zodat nieuw geboren bijenvolken
het lied van moeder natuur
weer kunnen vertolken
alles in pracht en praal
mee kan resoneren
en wij Al Wat Is
weer kunnen vereren
wij allen zijn met onzichtbare draden
verbonden met elkaar, de woorden:
heb je naasten lief als jezelf
maken we van nu af aan waar !
13-03-2011
wr