Jou ogen staan altijd vrolijk,
En je verliest nooit de moed,
Jou bruine oogjes,
Bekijken de wereld zo goed
Neem me mee naar dat land,
Dat bestaat als ik in jou ogen staar,
Die blik in je ogen,
Brengt mij daar
Mijn lieve paardje,
Mijn trouwe maatje,
Soms ondeugend maar toch lief,
Je hebt mijn hart gestolen,
Jij bent mijn hartendief.