Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
weelderige groei
daar waar de groene zoden vervlakken
tot gras dat welig tiert
wil ik lopen door de modder
dat gewoon mijn schoenen siert
daar waar het groen de baas van alles is
en bomen welig groeien
waar de plant de baas van alles is
waar geen mens zich mee mag bemoeien
dat is mijn vlakke groene wei
zo kalm en sereen
het maakt mij blij
zoals bij iedereen
daar waar de groene zoden groeien
zoals de natuur het gewoon wil
waar de wilde klaproos kan bloeien
de natuur staat hier niet stil
laat het groen toch lekker groeien
laat het onkruid lekker staan
laat de bloemen waarlijk bloeien
het is tijd dat wij als mens
eens verder kijken
gaan.
©
Reacties op dit gedicht
klapdoos vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
klapdoos
Gecontroleerd door:
Erwin
Gepubliceerd op:
14 maart 2011
Thema's:
[Natuur]