Papa,
Wat wil je nou?
Snap je dat ik van je hou?
Je bent jezelf tegen gekomen,
In de spiegel kijkend tranen stromen,
Je ziet jezelf vergaan,
Nee papa je kan het niet aan,
Je hebt jezelf in de moeilijkheden gebracht,
En wie is er nou voor jou die de pijn verzacht,
Niemand je hebt iedereen laten vallen,
Ons achter gelaten met wallen,
Van slapenloze nachten,
En wij maar op jou wachten,
Je krijgt schulden alimitatie kan je al niet betalen,
Papa wat wil je nou nog in je leven behalen,
Je komt niet ver je hebt je eigen kapot gemaakt,
En stiekem weet ik dat het mij raakt,
Maar het is je eigen schuld,
Je hebt je ware ik onthuld,
Zo heb ik je nooit gekent,
Een leven zonder jou dat went,
Ik mis je niet zo erg meer,
Als ik je zie doet het mij nog wel zeer,
Want alles is kapot als gebroken glas,
Soms wenste ik dat je nog bij ons was,
Een gezin die nog compleet zou zijn,
Maar nee alleen zijn vind jij fijn,
Je nieuwe vrouw de deur gewezen,
En nou moet jij vrezen,
Voor al het geld en alle liefde die je bent verloren,
Je hebt je leven weten te verstoren,
Je bent verandert niet meer mijn vader,
Jij maakt mij alleen maar kwader,
Inderdaad ga en verkloot je leven maar,
Want ik ben met jou klaar,
Ik weet niet meer wat ik met jou aan moet,
Want jij beseft niet wat je met mij doet,
Ik ga verder het is al moeilijk genoeg,
Jammer dat je nooit zag dat ik om jou liefde vroeg.
xx