de trein deuren sluiten,
een ondoorbreekbare routine.
ik zou alles opnieuw,
steeds terug willen spoelen,
om goed afsheid van jou te kunnen nemen.
maar dat kan niet,
omdat elke keer wanneer ik afscheid
moet nemen van jou,
het voelt alsof ik een deel van mezelf kwijt raak.
een zelf die ik alleen bij jou ben
want bij jou ben ik vrij te zijn wie ik ben
daarom ben jij ook bij mij
zelfs als je er niet bent