Wie kende ben?
ben was een man die al op leeftijd was maar nog van zoveel ontwetend.
ben was niet wetend het circuit van moorden in getreden.
maar wat hem nooit verdachte maakte was zijn manier van praten.
want hoe groot zijn fouten ook waren alles viel voor hem goed te praten.
de man zonder alibi maar nooit hoeven zitten, de man van zoveel delicten maar geen een is te verklaren.
een moordenaar dat was Ben, de man zonder hart zonder enkel gevoel.
Ben was al oud maar deed het gewoon want voor zijn gevoel doet hij goed.
Ben had geen vrouw en leefde altijd alleen, Ben had geen vrienden misschien was dat het probleem.
Hij had geen familie die naar hem om keek, maar nog steeds is dat geen goede reden voor zijn slechte daden.
hij moorden moeders en hij moorden vaders, dat betekend dat hij kinderen aan hun lot hebben over gelaten.