missend van je warmte
genoemd der agressieviteit
gevaar voor mezelf
de banden die je legde
het veilige nest dat ik wilde
alles lijkt voorbij
verwoest verdord
geketend aan verdriet
sluit ik dit verhaal
gevoelens gekwetst
hart gebroken
waarom "jij"
de laatste persoon die ik had
nu mij ook liet staan
voor mij rest enkel het einde
The end