Herrineringen die blijven.
Lachend of verdriet.
Foto's en geluiden,
herrineren je aan diegene
die je nooit meer ziet.
Je leven draait nu anders.
Het ziet er vreemd uit door jou ogen.
Nu pas zie je,
hoe snel die tijd is voorbij gevlogen.
Een gordijn van duisternis valt,
het licht is wat ontbreekt.
Je ogen zijn nat en rood,
en nu pas besef je......
dit is het gevolg van de dood.
lieve ma ik mis je!