JIJ
~~~
~als ik in je ogen kijk, voel ik dat ik bezwijk
~je lacht zo grappig naar mij, en maakt me elke dag weer blij
I am very happy, because i love you!
~je bent de jongen uit mijn dromen, die nu helemaal uitkomen
~ik denk de hele tijd aan jouw, en weet dat ik van je hou
I am very happy, because i love you!
~als je open bloeit, voel ik dat mijn liefde voor jou groeit
~de doornen doen geen pijn, zolang ik maar bij jou kan zijn
Britt de beule~~ 13 jaar~~ bijna 14!!