Dromen van jou lukt me niet in de nacht
Als ik slaap verlies ik de macht
Dagdromen over jou dat doe ik wel
Samen genietend als een stel
Ik wil niet ontwaken uit deze droom
Hoop tegen beter weten in zonder schroom
Ik heb vaak horen zeggen hoop doet leven
Jij hebt dit voor mij betekenis gegeven
Misschien word ik op een dag wakker met jou
En fluister je zacht het is van jou dat ik hou