Alles valt uit elkaar,
ik val uit elkaar.
Ik weet niet wat ik telkens mis doe,
ik ben mijn leven gewoon moe.
Laat me maar in rust vergaan,
Ik kan mijn leven niet meer aan.
Heel mijn wereld, die stort in,
ik heb er gewoon, geen zin meer in.
Laat me toch allemaal met rust,
ik verlies gewoon mijn levenslust