Kwaad,ja dat is het juiste woord.
Je hebt het goed gehoord.
Ik ben kwaad omdat ik je haat,maar eigenlijk ook weer niet.
Maar neem jij maar mooi een andere griet.
Je weet niet wat je aan je neus voorbij laat gaan.
Over mijn wang rolt een traan.
Dit vind ik echt niet leuk,wat jij achterliet was een enorme deuk. Een deuk in mijn hart.
Je bent nu voorgoed uit mijn gedachten,ik ga niet langer op je wachten.
Dat iemand als jij zo hard kan zijn,om iemand achterlaten met zoveel pijn.
Ik hoef je nooit meer te zien of te spreken.
Ik dacht nog wel dat we op elkaar leken.
Maar blijkbaar was dat dus niet het geval.
Maar het interesseert me niet,je doet maar wat je wil.
Jij bent voor mij verleden tijd.
Je treft vast wel een andere meid.
Wieke