Geef me gewoon wat ruimte,
Ik moet me ergens kunnen uiten,
Laat me maar gewoon met rust,
alles wat ik wil is iemand die me teder kust,
al die jaren van leed en pijn,
alles wat ik nog wil is bij jou kunnen zijn,
niemand die me ooit begrijpen zal,
niemand die het wat kan schelen als ik ooit eens val,
maar ik wil dit alles vergeten, en snel,
want ik ben het beu, al dat gekwel.