Gevangen als een vlieg in een web.
Je trekt en vecht voor je leven..
je blijft plakken in een neerwaartse spiraal.
je wilt maar je kan niet..
je zoekt oplossingen, maar je ziet het niet in.
Je blijft gevangen door je eigen domme fout.
Iedereen ziet het... maar kijken doen ze niet.
Iedereen praat er over, maar niet met de juiste.
Iedereen wilt helpen... maar weten niet hoe.
Niemand die het voelt, niemand die het begrijpt.
Zoveel woorden gooien ze naar je toe.
Maar de woorden vallen op de grond...
een woordeloos bestaan.
Verteerd door de spin, gevangen door de pijn.