Voorjaar Clematis
Wakker gekust door
warmte en licht
vormt zich een knop
het is een mooi gezicht,
elke dag groeit ze gestaag
ze rekt zich uit en laat
haar mooie hartje zien,
haar innerlijke schoonheid
wordt zichtbaar,
haar zuivere zijde
wordt prachtig belicht
door vader zon en
schittert je tegemoet
ik moet er elke
dag naar kijken
haar schoonheid
geeft mij energie
ik drink het in
en geef haar liefde
en aandacht zo
voeden wij elkaar
komen samen als
een liefdesdans
aandachtig strelend
elkaar helend
zijn wij een en al met
vader zon en moederaarde
haar witte schoonheid
zuiver en zo mooi
elk blaadje met liefde
gevormd een bruidstooi
wij smelten samen
gaan op in elkaar
ademloos geniet ik
van haar pracht en praal
ze was er weer
na een jaar wachten
kwam ze weer opnieuw
tot leven,heerlijk wat
onze schepper heeft gegeven.