Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Engelachtig
ik liep over een lichtblauwe brug
naar een witte deur
en zag een gouden deurknop
drukte die naar beneden
en liep over een smaragden drempel
een paar diamanten ogen keken mij aan
een engel zo mooi
haar saffieren mantel afnemende
drapeerde zij die over mijn ranke tere lichaam
ik liep met haar mee naar een zilveren tafel
daar zat Petrus met zijn witgouden pen
zijn briljantenboek stond open
en ik zag mijn naam in
geel gouden letters
hij schudde "nee"
de engel nam mij weer mee terug naar
die witte deur en stuurde mij
terug over de lichtblauwe brug
zij wees in de verte naar
een platina klok
en sprak dat het mijn tijd
nog niet was
dus liep ik maar verder terug
naar de wereld van het
wakker worden
©
leny kruis
Reacties op dit gedicht
klapdoos vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
klapdoos
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
20 maart 2011
Thema's:
[Hoop]