Niet meer dromen
___________________
Mijn liefde voor je is gedaan
Het is voorbij, ik haat je
Ze is opgehouden met bestaan
Ik aanvaard, je houdt niet van me
Ik kan nu weer gelukkig zijn
Ik hoef niet meer te dromen
Gedaan met ongeluk en pijn
Ik ben je eindelijk te boven gekomen
Ik ben zo blij dat het voorbij is
Dat ik niet meer van je hou
Dat ik niet meer hoef te huilen
Omdat ik je zo heel graag wou
Mijn liefde voor je is gedaan
Het is voorbij, ik haat je
Ze is opgehouden met bestaan
Sinds ik weet je geeft niet om me
...