wij dachten toen: "onze vriendschap is voorbij, we zien elkaar nu toch nooit meer"
maar dat hadden we echt wel fout!
we wonen nog steeds in hetzelfde land in dezelfde gemeente.
alleen zit jij in gent op school en ik in waregem
alleen hebben we niet dezelfde hobby's
alleen...
maar!!!!!
je was MIJN hartsvriendin
je was MIJN speelkameraad
je bent nog steeds MIJN hartsvriendin!
ook al zie ik je niet vaak!
ik wil je nooit meer kwijt millie!
en ik mis je!!
jij mij ook?
misschien zitten we ooit nog eens naast elkaar op de unif of zo!
x je hartsvriendin suzie!