Ik probeer niet teveel na te denken over de toekomst
Maar verdorie bij sommige nummers dwalen mijn gedachten
De mogelijkheden zijn eindeloos en toch mag ik niks verwachten
Er wordt gezongen over wat mijn hart droomt en mijn hoofd verdringt
Mensen kan ik niet alles vertellen zonder me aan te stellen
In de liedjes droom ik weg mag ik hopen zonder verwachting
Is er geen tijd en ruimte voor de reƫle aarzeling
Mijn hart zingt vrolijk mee en het maakt me blij
Het gevoel van herkenning in de teksten geeft me hoop
Denk aan jou en mijn hart gaat met me op de loop
Mijn hoofd roept ho wacht nog maar even met dat gevoel
Maar de muziek voert me mee met de liefde van mijn leven als doel