Verlangen
_______________
Je leeft je leven
Maakt niet uit wat het moet zijn
Een tijd van krijgen en geven
Van lachen en ondraaglijke pijn
Je wordt verliefd
je wil gaan trouwen
Je krijgt alles wat je hartje heeft beliefd
Denkt niet na, het zal je nog berouwen
Jaren gaan voorbij, de liefde is geblust
Je vraagt de scheiding aan,
En voelt je niet gerust
Wat wil je ook, die dag is gekomen
De dag die je zo vreesde
Waarvan je wist hij zal er zijn
Je bent niet meer die stille en bedeesde
Je bent nu groot niet langer klein
Je pensioentje komt eraan
Daarop heb je zolang gewacht
Je komt op't einde van je levensbaan
Door dat pensioen waar je naar smacht
Jarenlang bedrogen en vernielt
Maar niemand staat erbij stil
Gelogen en voor koningen geknield
Abortus en de pil
Je sterft opeens
Voor eeuwig in je kist gevangen
Geen miezerige leven meer ineens
Misschien mag niemand meer verlangen
...