Vergeetachtigheid
____________________
Ik doe zo vreselijk hard mijn best
Ik probeer echt eerlijk waar
Er is geen tijd die mij nog rest
Ik ben nooit eens volledig klaar
Elke keer is er wel iets
Iets dat ik vergeten ben
Een blad een map een fiets
Maar er is geen les die'k niet vanbuiten ken
Elk woordje elke zin
Ik ken het, reken maar
Maar vergeten doe ik steeds
Ik kan er niet aan doen, het is zo raar
Geen ziekte, nee dat niet
Alleen geen goed verstand
Ik ken elke les, elk lied
Maar vergeten, mijn brein ligt vol met zand
Ik doe zo vreselijk hard mijn best
Ik probeer echt eerlijk waar
Er is geen tijd die mij nog rest
Ik ben nooit eens volledig klaar
...
voor mijn leraren die gek worden van mijn vergeetachtigheid!