Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
spiegelbeeld
Spiegelbeeld
Zeg spiegelbeeld, ben ik dat wie ik zie staan?
Zeg spiegelbeeld, staar me niet zo aan.
De persoon, het gestalte herken ik niet,
De tranen wel en het grote verdriet.
Het lijf is te vet, te dik.
Het blubbert als ik er op tik.
Zeg spiegelbeeld, ik was blijer hoe ik was,
Zeg spiegelbeeld, alles draai ik terug, ik pas.
Reacties op dit gedicht
Red_Rose vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Allysson
:
Vrijdag, november 20, 2015 13:44
ik hoop zo dat het je gelukt is om dingen terugte draaien en er nog sterker uit te komen. Je bent het waard!
Over dit gedicht
Auteur:
Red_Rose
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
23 maart 2011
Thema's:
[IK]
[Eten]
[Leven]