Speciaal voor jou... Mémé,
Ik dacht aan je gisteren,
maar ook vandaag en morgen...
Maar vandaag dacht ik speciaal aan jou
met jouw verjaardag!
Ik dacht er aan hoe ik je ontzettend
hard mis...
Ik dacht aan je
omdat ik zó graag naar je toe zou komen.
Ik dacht er aan,
hoe ik de pijn en het verdriet kan doen slijten
maar net dat lukt me niet...
Ik hou van je met heel mijn hart..
Alle Liefs,