Dit is voor me vader, moeder, zusjes en broertje,
Ik laat misschien niet vaak zien dat ik van jullie hou,
Maar ik wou toch even zeggen dat ik jullie nooit vergeten zou.
Ik kan nu alleen maar vooruit kijken,
Want ik wil echt wat in me leven bereiken.
Soms wil ik wel eens bij jullie weg,
Dan weet ik niet meer wat ik tegen jullie zeg.
Maar ik hou echt heel veel van jullie allemaal,
Jullie zijn allemaal stuk voor stuk voor mij erg speciaal. Ik weet, ik zorg thuis voor veel problemen en verdriet,
Maar het doet me zelf ook pijn, en dat is iets wat niemand ziet.
Ik beloof vanaf nu gaan we het weer gezellig maken,
Want lieve M., J. en R. ik zal altijd voor jullie waken…
Ik zal er voor jullie zijn in goeie en slecht tijden,
zal helpen jullie door het leven te leiden.
Ik hoop dat jullie mij vergeven kunnen,
en mij deze laatste kans ook gunnen…