ik voel de vibraties van het voorjaar
geraakt door een zuchtje lentebries
de eerste pollen in de lucht
maakt dat ik dagen nies
ik voel de stralen van de zon
de warmte op mijn huid
ik voel een glimlach om mijn lippen
als ik in genot mijn ogen sluit
de natuur komt weer tot leven
de knoppen botten uit
de kleuren van de bloesems
blijven op mijn netvlies
als ik mijn ogen sluit