Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Toen en nu
4 jaar is het geleden
4 jaar geleden
4 jaar
geleden
angst verdriet en pijn
angst en verdriet
angst en pijn
angst
weg van je leven
je leven is weg
weg leven
weg
nu
nu leven
je leven is nu
nu is het tijd om te leven
vrolijk
vrolijk en blij
blij en gelukkig
vrolijk blij en gelukkig
heden
heden en toekomst
mooi heden en toekomst
gelukkig mooi heden en toekomst
Kimm
Reacties op dit gedicht
kdtt vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Allysson
:
Zaterdag, augustus 11, 2012 21:02
mooi! en ja, er wacht je een mooie toekomst! xx
Over dit gedicht
Auteur:
kdtt
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
26 maart 2011
Thema's:
[Mishandeling]