2 jaar kanker dat is best lang!!! Maar je bleef vechten ook al was je zo bang!!!
Je bent niet alleen mijn tante, je bent ook mijn doopmeter, jij hebt al zo veel dingen meegemaakt in je leven! Samen met mijn mama was je zwanger! Je beviel van mijn neefje Victor een week voor ik geboren werd. Maar jammer genoeg is hij doodgeboren!
Daarom werd je MIJN doopmeter!!! Nu heb je 2 kinderen! Je wilt het beste voor hen! Maar je kan nu niets meer doen! Ziek lig je in je bed. Te wachten tot engelen je komen halen! Je weet dat ze goed voor je zullen zorgen. Maar jij! Jij kunt nu niet meer voor ons zorgen! Wat moeten we zonder jou tante?