vanavond was je er weer sinds 4 dagen.
steeds bleef ik maar naar je vragen.
maar ik moest natuurlijk weer met chenil en sharona mee.
dat vond ik eigenlijk niet okee.
toen ik terug kwam was je weer weg.
ze zeiden ja je hebt nu pech.
we gingen nog bidden voor jou.
zodat je naar me toekomen zou.
maar god luisterde niet naar mij.
of hij hoorde niet wat ik zei.
ik zie je hopelijk morgen weer.
of misschien helemaal nooit meer.
als dat zo is vind ik dat echt niet fijn.
dat doet me namelijk heel veel pijn.