Opgestaan zoals elke dag
Dit keer echter een ander verloop
Niet wakker van mijn eigen wekker
Maar van die van jou
Geƫrgerd loop ik naar jouw kamer
Mam, wat is er nou?
Alleen maar stilte
Het licht gaat aan
Tot mij schrik
Een blauw gezicht
Ik roep je naam
En schud met je arm
Geen enkele reactie
Shit, dit is fout
Ik bel 112
Maar tevergeefs
Jij was al heen gegaan
En had dit alles verlaten
Een ochtend vol ongeloof
Die nog dagen duurde
Niemand die het begreep
Of ook maar geloofde
Honderden reacties
Uit het hele land
Je was geliefd bij iedereen
En kon dan ook iedereen
Jij bent heen gegaan
Maar wordt nooit vergeten
Ik zal je nooit vergeten mama
Je zal altijd in mij, mijn hart en mijn herinneringen voort bestaan.
***08-12-2010***