Love is in the air
Je lach die mij zo warm maakt
Je geur die mij doet minnen
Hoe jij zo zwoel mijn hartje raakt
Kan je toch niet verzinnen
Ik voel het bonzen als het springt
Dansen als het feest
Het is met klavertjes omringd
Nog nooit zo blij geweest
Dan weet ik dat het klopt gewoon
Dat voel ik dan constant
Zo lief, gezellie en zo schoon
Vanaf die eerste hand
En onze liefde in het licht
Dat vleugje lente maakt het af
Het past zo mooi in ons gedicht
It fits so good with our love