Familie die ik in het leven te gemoed kan komen.
Liefde die je van ze kunt krijgen.
Familie van elkaar zijn is een feit dat blijkt.
Hoe je er ook overdenkt of hoe je het dan ook bekijkt.
In mijn hart zal elk kostbare familielid plaats vinden.
Familie zal ik beminnen diep van binnen.
Trots op dat wat zij van mij mogen wezen.
Trots op dat ik hem of haar mag meemaken in mijn leven.
Trots dat ik zelfs familie ben van mijn
familie die daarboven die met god zijn.
Mijn overleden familieleden mogen over
zowel als mij als andere familie waken.
Zolang ik in god geloof weet geloof
ik zeker dat mijn overleden familieleden bij hem mogen zijn,
daar zou ik altijd in geloven waar zij ook mogen zijn.
Blij met elk familie ik heb genoegen met heb en kan krijgen,
ook blij dat zij er ten alle tijden voor mij kunnen zijn.
Blij dat ik de kerk mag bezoeken en mijn handen
tegen elkaar aan mag sluiten en mag bidden dat mij
levende en overleden familie er altijd voor mij zullen zijn.
Liefde kan uit 1 kant komen maar liefde kan
liefde uit meerdere kanten komen,
want zolang ik hen in mij hart bewaard
worden familie nooit van mij ontnomen.