Oma mag ik nog een koekje
Oma mag ik nog een keertje op schoot
Nee anoukje en weet je waarom
nu ben je al te groot
Oma alstublieft nog heel even
mag ik nog heel even hier zijn
het is hier altijd leuk en gezellig
en met jullie is het zo fijn
Oma morgen kom ik weer
dan ben ik weer even klein
maar oma gaat hard achteruit
vanbinnen doet het erg pijn
Hallo lieve oma
hier ben ik dan weer
een hele lange stilte
ze kent me niet meer
Lieve oma ik ben het
een lege blik ,een scheve lach
Ah wat ben jij een lief meisje
ik weet zeker dat ik je mag
Oma mijn lieve oma
door dementie helemaal alleen
vrienden ,famillie ze komen langs
maar ze herkent er geen 1
Lieve oma ik kom nog steeds langs
het doet me nog steeds veel verdriet
hopend op een wonder
dat je me weer als kleindochter ziet
Anoukje