Lieve Oma,
Toen ik je zag liggen
Wilde ik maar een ding
Dat je weer wakker zou worden
Maar dat deed je niet
Je bleef stil liggen
En hield je ogen gesloten
Er gebeurde niks,
Ze gingen niet open.
Dan is het ineens zo werkelijk
Ik besef me dat je echt weg bent
Je komt niet meer terug
Maar ik vergeet je niet.
De dingen die je zei
De grappen die je maakte
Je kon ze zo verwoorden.
Dat je andere mensen raakte
Je bent nu bij Opa
En daar ben ik blij om
Dat je niet meer hoeft te vechten
Tegen de eenzaamheid
Lieve Oma,
Ik hou van je
en ik mis je zo verschrikkelijk
Veel geluk met Opa